Bahçeli'den Trump'a çok sert sözler: 'Akli ve ahlaki melekeleri buharlaşmıştır'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
ABD'nin Venezuela operasyonu ve Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu kaçırmasına tepki gösteren Bahçeli, "Öncelikle seçimle göreve gelmiş, egemen eşitliği uluslararası camiada hukuken tescillenmiş Venezuela'nın Devlet Başkanı Maduro'ya karşı yapılan gayrimeşru ve hukuk dışı saldırıyı nefretle, şiddetle ve her yönüyle sadece kınamıyor, lanetliyorum" dedi.
TRUMP'A SERT TEPKİ
ABD Başkanı Trump'a sert sözler sarf eden Bahçeli, "Trump'ın sağduyusu, akli ve ahlaki melekeleri buharlaşmıştır. ABD Başkanı'nın Venezuela'yı biz yöneteceğiz demesi enerji kaynaklarına çökme mesajı yenilenmiş, sömürgeciliğin yeni baştan kurgulanan emperyalist yayılmacılığının dekoratif karanlık yüzünü deşifre etmiştir" ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

ORHAN KESKİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

TÜRKMEN TERZİ

ABDULLAH AYMAZ

Adalet Bakanı'nın tapu kayıtlarını sorgulayan müdü...

Yatırım altın ve konuttan, faiz ve borsaya kayıyor

Muhittin Böcek birşeye mi zorlanıyor? Akın Gürlek,...

Dogalgaz ve Elektiriğe Nisan ayında zam yolda mı?

ABD paraşütçü birliklerin Ortadoğu'ya doğru yola ç...





