Bakan Kılıç'tan şehit evine taziye ziyareti

Bakan Kılıç'tan şehit evine taziye ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Diyarbakır'da teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in, memleketi Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bulunan baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Jandarma Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in Cumhuriyet Mahallesi Aksaray Caddesi Papatya Sokak'taki baba evini ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, baba Mustafa, dede Latif ve anne Hatice Adıgüzel'e ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Acıgöl ilçe Kaymakamı Mustafa Çakır ile mülkü ve askeri amirlerinde yer aldığı ziyarette önce şehidin dede evinde bulunan baba Mustafa Adıgüzel ve dede Latif Adıgüzel ile aile yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Akif Çağatay Kılıç, burada okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi. Sonrasında şehidin baba evine geçen Bakan Kılıç, burada da anne Hatice Adıgüzel ile yakınlarına başsağlığı diledi.
Bakan Kılıç, taziye ziyaretleri sonrasında şehidin mezarına gitti. CİHAN
<< Önceki Haber Bakan Kılıç'tan şehit evine taziye ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER