Bakan Koca son verileri açıkladı: 81 can kaybı, 2311 yeni hasta
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Kasım 5 2020
Türkiye'de son 24 saatlik dilimi kapsayan koronavirüs verilerini paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aktardığı verilere göre 81 yeni can kaybı yaşanırken 2311 kişiye de hastalık tanısı konuldu.
Sağlık Bakanı Koca, güncel koronavirüs verilerini açıkladı. Açıklanan tabloya göre son 24 saatte 81 yurttaş virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Hasta sayısının 2 bin 311 olarak ifade edildiği tabloda iyileşen sayısı bin 714 olarak açıklandı. Türkiye'deki yatak doluluk oranı ise yüzde 51,7 olarak açıkladı. Ağır hasta sayısı ise 2 bin 564 olarak belirtildi.
Sosyal medyadan koronavirüs tablosunu paylaşan Koca, "Bugün tespit edilen 2.311 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız dünden 100 fazla. Bu artışa engel olmak zorundayız. Hastalığa yakalanmayı göze alacak kadar mecbur olmadıkça temas ve hareketlilikten uzak durun. Hijyene önem verin. Maske kullanın" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin 5 Kasım koronavirüs tablosu şöyle:

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?
6.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!7.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!8.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!10.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


