Bakan Kurum Kanal İstanbul için tarih verdi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Şubat 26 2021
Paylaş
X Post
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında tekrardan gündemin üst sıralarına taşınan Kanal İstanbul projesi için yapılacak ihalenin tarihi 2021 yılı olarak açıklandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, yaptığı açıklamada muhalefetin sert bir şekilde karşı çıktığı Kanal İstanbul projesine ilişkin konuştu.
Kanal İstanbul'un ihalesinin 2021 yılı içerisinde yapılacağını ifade eden Murat Kurum, şu açıklamalarda bulundu:
"2021 yılı içerisinde projemizin ihalesini yapacağız ve kararlı bir şekilde de İnşAllah Kanal İstanbul Projesi'ni İstanbul'umuza, Türkiye'mize kazandıracağız."
"Kanal İstanbul Projesi gerçekten vizyon bir proje. Türkiye'yi dünyada lider bir ülke yapacak, İstanbul'umuzun marka değerine marka katacak bir projedir ve bu noktada her türlü ayrıntı, detay düşünülmektedir."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.'Fon Soruşturmasını Kurcalamayın' Mesajı Eşine Soruşturma Açılarak mı Verildi?2.Fatma Betül Sayan Kaya Hariç Herkes Orda! SPK Suç Duyurusu Neyi Amaçlıyor?3.Baltıklar'da Sabotaj Alarmı: Estonya Dron Fabrikası Saldırısında Rusya’yı Suçladı!4.Fon Soruşturmasında Hukuki Adım: Fatma Betül Sayan Kaya ve Eşinin Mal Varlıklarına Dondurma Talebi!5."3 Bin 300 Daire Yaptık Ama Bu Kazancı Görmedik": İmamoğlu Savunmasında Fon Vurgununu Eleştirdi
6.MHP Lideri Bahçeli İlk Kez Konuştu: "Küçük Yatırımcı Korunmalı, Siyasette Arınma Sağlanmalı"7.Zincirle bağlanan eller!8.Borsada Rekor Manipülasyon Skandalı: Cengiz Avcı Hakkında Kırmızı Alarm!9.Fon Skandalında Dubai İzi: Melis Sütşurup Sandal Hakkında Kırmızı Alarm!10.Ahmet Şık 6 Soru Sormuştu! Adalet Bakanı Akın Gürlek’ten 'Kira ve Daire' İddialarına Dava: "Lojmanda Oturuyoruz"

NUMAN YILMAZ YİĞİT

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ORHAN KESKİN

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

'Fon Soruşturmasını Kurcalamayın' Mesajı Eşine Sor...

Fatma Betül Sayan Kaya Hariç Herkes Orda! SPK Suç ...

Baltıklar'da Sabotaj Alarmı: Estonya Dron Fabrikas...

Fon Soruşturmasında Hukuki Adım: Fatma Betül Sayan...

"3 Bin 300 Daire Yaptık Ama Bu Kazancı Görmedik": ...







