Köln'de anlamlı buluşma
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Mart 7 2020
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü münasebetiyle Köln Büyükşehir Belediye Başkanı Henriette Reker'in himayesinde 60 kadın derneği bir araya geldi.
SAMANYOLUHABER- Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya (NRW) eyaletine bağlı Köln'de Büyükşehir Belediye Başkanı Henriette Reker'in himayesinde Dünya Kadınlar Gününü etkinliği düzenlendi.
Etkinlikte açılış konuşmasını Büyükşehir Belediye Başkanı Henriette Reker yaptı.
Programa katılan 60 dernekten ikisi olan NRW Yeni Almanyalılar İnisiyatifi ile İnsan Hakları Savunucuları Derneği (HRD) yetkilileri Başkan Reher ile görüştü.

NRW Milletvekili Serap Güler'in de katıldığı görüşmede dernek ve inisiyatifin çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Ayrıca yarın NRW Yeni Almanyalılar İnisiyatifi ile İnsan Hakları Savunucuları (HRD) Köln'de geniş katılımlı bir etkinlik düzenliyor.

Etkinlikte çervesinde Türkiye'de kadınların maruz kaldığı hukuksuzluklar panel ve konferanslarla anlatılacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı7.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı10.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







