Bakan Şimşek cevapladı: İstifa edecek mi?
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 18 2025
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa edeceği iddiaları sık sık gündem oluyor. Şimşek, AKP milletvekilleriyle buluşmasında söylentilere gülerek yanıt verdi ve istifa söz konusu olmadığını net bir dille açıkladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa edeceğine yönelik iddialar gündemi sık sık meşgul ediyor. Kulis bilgisi olarak sunulan iddiaya dayalı haberler için daha önce Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden de açıklamalar geldi.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz" denilmişti.
'GÜLÜYORUM'
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AKP’nin Doğu ve Güneydoğu milletvekilleri ile bir araya geldi. Şimşek, istifa haberlerine ilişkin konuştu.
Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre Bakan Şimşek, bazı milletvekillerinin zaman zaman ‘Mehmet Şimşek istifa edecek, istifa ediyor’ şeklindeki iddiaları hatırlatmaları üzerine gülerek yanıt verdi.
Bakan Şimşek, "Kusura bakmayın, gülüyorum. Çünkü geldiğimden beri sürekli aynı dedikodular üretiliyor. Böyle bir şey yok. Aslında bu soruya cevap vermeye de gerek duymuyorum ama istifa söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!8.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'9.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'10.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


