'Bakanlık danışmanıyım' dedi, kral gibi yaşadı

6 lüks otelin kral dairelerinde kaldı, "Faturayı bakanlığa gönderin" dedi.

'Bakanlık danışmanıyım' dedi, kral gibi yaşadı

Kendisini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda danışman olarak tanıtan Mustafa S., 6 lüks otelin kral dairelerinde kaldı, "Faturayı bakanlığa gönderin" dedi.

Hürriyet'in haberine göre, işe ilk olarak TBMM adına bir mail adresi hazırlamakla başlayan bilgisayar programcısı Mustafa S., Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı adına lüks otellere mail gönderdi. Kendisini bakan danışmanı olarak tanıp bu otellerde kendi adına yer ayırttı ve faturanın da bakanlığa gönderilmesini istedi. İlk olarak Bakırköy'deki lüks bir otelin kral dairesinde kalan Mustafa S., burada yedi, içti, minibarı da boşaltıp tekel bayilerine yarı fiyatına sattı.

Son olarak 3 gün önce Şişli’deki lüks bir otele yerleşen diğer otellerde olduğu gibi burada da pahalı içecekler siparişi veren Mustafa S., bir görevlinin şüphelenerek durumu otel yetkililerine bildirmesi üzerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda bu isimde bir danışman olmadığı anlaşıldı. İhbar üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri otele gelerek Mustafa S.'yi gözaltına aldı.

Mustafa S., emniyette kaldığı otellerin listesini polise verdi. Polis bu otellerle temasa geçti. Otel görevlileri de Serer’in dolandırıcı olduğunu yeni fark ettiklerini, kendisini aradıklarını söylüyordu. Bazıları emniyete şikâyette bile bulunmuştu. Mustafa S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
<< Önceki Haber 'Bakanlık danışmanıyım' dedi, kral gibi yaşadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER