"Bakara-Makara"cı Egemen'den Davutoğlu ve Babacan'a salvolar!..
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 16 2017
17-25 Aralık soruşturmasında internete düşen 'Bakara-Makara' ses kaydıyla ünlenen ve ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab'tan çikolata kutusu ve ayakkabı kutusu içinde milyonlarca TL rüşvet aldığı iddia edilen Egemen Bağış, yalnız bırakıldığından dert yakınarak, dava arkadaşlarının kendisine inanmak yerine ses kayıtlarına inanmayı tercih ettiğini açıkladı. Ancak dönemin Hürriyet Ankara temsilcisi Metehan Demir'in o skandal tapeyi doğruladığını unuttu. Bağış Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eski Başbakan yardımcısı Ali Babacan'ı ise hedef gösterdi.
"Bakara-Makara"cı Egemen'den Davutoğlu ve Babacan'a salvolar!..
17-25 Aralık Büyük Yolsuzluk Soruşturmasındaki önemli isimlerden biri olan Egemen Bağış TGRT Haber'e konuştu.
Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Egemen Bağış, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu açık açık eleştirdi. "Dış politika kitap yazmaya benzemez" dedi.

'BİZE DOKUNDULAR HALK BANKASI'NDAN SORUMLU BAKAN'A DOKUNMADILAR'
Dönemin Hürriyet Ankara Temsilcisi Metehan Demir'in "Bakara-Makara kaydını doğrulayıp özür dilediğini unutan Egemen Bağış "17-25 Aralık'ta bunlar bizim inancımızı sorgulamaya kalktılar. Kendi dava arkadaşlarım inanmayı tercih etti. Hatta bunu çıkıp açıklamamızı bile istemediler." dedi. Bağış dönemin Halkbank'tan sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı ise hedef gösterdi:
"Siirtli Egemen Bağış, Mardinli Muammer Güler, Muşlu Zafer Çağlayan Halkbank üzerinden yapılan bir kurgu ile siyasetten saf dışı bırakılmak istendi. Çok enteresandır 3'ü de Güneydoğuluydu. 3'ü de Milli Görüş kökeninden gelmiyordu. Yani AK Parti içerisinde zayıf halka olarak görülüyordu. Parti içindekilerin rahatlıkla gözardı edebileceği insanlar olarak değerlendiriliyordu ve onlara yönelik bir saldırı yapıldı. Ama Halk Bank'tan sorumlu bakana hiç kimse bir şey sormadı"
17 Aralık 2013'te ne oldu?
17 Aralık 2013 sabahı, Cumhuriyet Savcısı Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç'in talimatıyla, birçok kişinin gözaltına alındığı büyük bir operasyon başlatıldı.
Gözaltına alınan kişilere, 'rüşvet, görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırma ve kaçakçılık' gibi suçlamalarının yöneltildiği op
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.KHK'lı Barış akademisyeni Cavidan Soykan görevine iade edildi2.Erdoğan'ı bile kıskandıran 3 kamu işçisi: Maaşları Erdoğan'ın maaşını ikiye katlıyor3.Trump’tan ‘Venezuela’ya ikinci saldırı çıkışı4.Cezaevinde Veyis Ateş ile karşılaşan Mehmet Akif Ersoy ne yaptı?5.9 eyalette kırmızı alarm verildi! Almanya'da son 15 yılın en sert kışı yaşanıyor...
6.Suriye'de sıcak saatler: SDG-YPG tahliyeyi reddetti, çatışmalar şiddetleniyor7.Yasadışı bahis baronu, 'Ersan Şen pişmanlığını' anlattı8.İran'da protestolar büyüyor: Binlerce kişi sokakta, 'Pehlevi dönecek' sloganları atıldı9.'AKP gaz'ı fos çıktı: Doğalgaz fiyatı dünyada yüzde 10, Türkiye'de yüzde 162 arttı10.ABD el koymuştu: Tanker Rus bayraklı, mürettebat Ukraynalı, kaptan Gürcistanlı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

KHK'lı Barış akademisyeni Cavidan Soykan görevine ...

Erdoğan'ı bile kıskandıran 3 kamu işçisi: Maaşları...

Trump’tan ‘Venezuela’ya ikinci saldırı çıkışı

Cezaevinde Veyis Ateş ile karşılaşan Mehmet Akif E...

9 eyalette kırmızı alarm verildi! Almanya'da son 1...


