Bakü2015'te Mehmet Yakan ve Dilara Bozan bronz madalya kazandı


Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de düzenlenen Bakü2015 1. Avrupa Oyunları'nın ikinci gününde karatede Mehmet Yakan ve Dilara Bozan bronz madalya kazandılar.

Bakü'nün Crystal Hall Salonu'nda yapılan Bakü2015 1. Avrupa Oyunları'na devam edilirken sporcularımız Mehmet Yakan ve Dilara Bozan bronz madalya kazandılar.

Kadınlar katada B Grubu'ndaki mücadelelerde milli karateci Dilara Bozan, Vlatka Kiuk ve Adila Gurbanova'yı 5-0, Jasmin Bleul'ü ise 4-1 mağlup ederek grubunu 6 puanla, erkekler katada mücadele eden Mehmet Yakan ise, B Grubu'ndaki rakipleri Tural Baljanlı ve Adrian Guta'yı 5-0, Minh Dack'ı 4-1 mağlup ederek yarı finale yükselmişlerdi.

Milli karateciler madalya mücadelesine öğlen seansında yapılan maçlarla devam etti. Mehmet Yakan ile Mattia Busato, Dilara Bozan ile Sandy Scordo yarı finalde mücadele etti. İki sporcumuzda müsabakalarını kaybederek final şansını kaçırmışlardı.

Erkekler Katada Mehmet Yakan ve kadınlar katada Dilara Bozan 1. Avrupa Oyunları'nı bronz madalya ile kapattılar.
Kadınlar katada Dilara Bozan, Alman rakibi Jasmin Bleul'i 5-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu. Erkekler katada ise Mehmet Yakan, Fransız rakibi Minh Dack'ı 4-1 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Bakü2015'te Mehmet Yakan ve Dilara Bozan bronz madalya kazandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER