Bakü2015'te ringe çıkan milli boksör Elif Coşkun yarı finali kaybetti


Azerbaycan'ın ev sahipliğinde düzenlenen Bakü2015 1. Avrupa Oyunları'nda milli boksör Elif Coşkun yarı finalde karşılaştığı Nicola Adams'e yenilerek final şansını kaybetti.

Bakü Crystal Hall-2'de yapılan kadınlar 48-51 kilo yarı final mücadelesinde Elif Coşkun, İngiltere'den Nicola Adams ile karşılaştı. Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu rakibi karşısında başa baş mücadele eden Elif Coşkun, 4 raund üzerinden 2'şer dakikalık süreyle yapılan müsabaka 3 hakemden de 9'ar puan alırken rakibi İngiliz Nicola Adams ise 3 hakemden 4 raundada 10 tam puan aldı ve müsabakayı 3-0 kazanarak adını finale yazdırdı.

Çeyrek finalde Almanyalı rakibi Ornella Wahner'i 3-0 yenerek ismini yarı finale yazdırmayı başaran ve bronz madalyayı garantileyen Elif Coşkun final şansını kaybetti. Rakibi İngiltere'den Nicola Adams'ın şampiyon olması durumunda Elif Coşkun olimpiyat vizesini almış olacak.

İngiliz Nicola Adams, Rus sporcu Saiana Sagataeva'yı 3-0 yenerek finale çıkan Polonyalı Sandra Drabik ile şampiyonluk maçına çıkacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Bakü2015'te ringe çıkan milli boksör Elif Coşkun yarı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER