"Bakutel 2015" fuarı başladı



Uluslararası telekomünikasyon ve bilişim teknolojileri fuarı Bakutel 2015, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başladı. Bölgenin en önemli teknoloji fuarı olarak kabul edilen etkinlik ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.

Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe bu sene 21 ülkeden 203 firma katılıyor. İletişim ve enformasyon teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmalar, fuar alanında açıkları stantlarda ürünlerini tanıtma fırsatı buldu. Şirket temsilcileri fuara olan ilgiden memnuniyetlerini dile getirdi.

Fuara katılan Ecolan firması Genel Müdürü Tuğrul Akarsu Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) yaptığı açıklamada, Bakutel'e katılarak gelişme sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Fuarın çok güzel organize edildiğine vurgu yapan Akarsu, gelecek yıllardaki düzenlenecek iletişim teknolojileri fuarını katılacaklarını bildirdi.

Fuarda stant açan Mikrolink firması temsilcisi Tamer Pakel de şirket olarak ikinci defadır Bakutel'de yer aldıklarını ifade etti. Fuara katılmakla başka ülkelerden gelen firmalarla işbirliği yapma imkanlarının olduğuna dikkat çeken Pakel, "Bakutel, birbirimizi tanımak, gelişmeleri paylaşmak, sektörle ilgili sorunları dile getirmek, daha ileri gidebilmek için zemin oluşturuyor." dedi.

Bakutel 2015'te stant açan yerli ve yabancı firmalar ürünlerini tanıtmak için geniş fırsat buluyor. Bu yıl 21'incisi düzenlenen fuara; Almanya, Çin, Fransa, Türkiye, ABD başta olmakla 21 ülke katıldı. Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenen fuarda sektörsel bazı konferans ve açık oturumlar da gerçekleştirilecek. Bakutel fuarı 5 Aralık'a kadar kapılarını ziyaretçilere açık tutacak. CİHAN
<< Önceki Haber "Bakutel 2015" fuarı başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER