Balıkçı ağına ceset takıldı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 7 2016
Sarıyer'de, balıkçıların denize attığı ağa erkek cesedi takıldı.

Rumeli Feneri civarında denize açılan balıkçılar, balık tutmak için attıkları ağı çekince ağa bir cesedin takıldığını gördü. Balıkçılar cesedi tekne ile limana getirdi. Daha sonra jandarmaya haber verildi. Rumeli Feneri Limanı’na gelen jandarma ekipleri, yaptıkları ilk incelemede cesedin çürüdüğünü, tanınmaz halde olduğunu belirledi. Jandarma ve cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından ceset cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Jandarma ekiplerinin cesedin 1,5 yıldır kayıp olan, aynı bölgede balıkçılık yapan Serkan Ok’a ait olabileceği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi. Kesin sonucun Adli Tıp Kurumu raporunun ardından belirleneceği belirtildi.
Rumeli Feneri’nde balıkçılık yapan Selçuk Sedef, olayla ilgili şunları söyledi: “Rumeli Feneri’ndeki balıkçı arkadaşlar bulmuşlar. Yaklaşık Rumeli Feneri’nden 4 mil açıkta balıkçı ağına takılmış. Daha önce 2014’ün 9. ya da 10. ayında kaybolan Serkan Ok olarak teşhis ettiler ama tabi resmi bir açıklama yapılmadı şu anda. Ondan şüpheleniliyor. Adli Tıp raporundan sonra kesin sonuç belli olacak. Bir yıldır kayıptı şimdi bulundu acı ama öyle. Ailesi memlekettedir şuan. Muhtemelen Adli Tıp DNA örneği alacaktır onlardan. Arkadaşı şahsen tanımıyorum ama akrabamın teknesinde çalışan balıkçı arkadaştı. Hepsi üzüldüler çoluğu var çocuğu var sonuçta. Acı bir şey. Onun olduğu yönünde emareler var. Giymiş olduğu balıkçı muşambasından, çoraplarından o olduğu yönünde bazı emareler var ama dediğim gibi nihai kararı Adli Tıp raporu verecektir.”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”4.Yenidoğan çetesine tahliye!5.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’
6.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”7.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var8.İşte amca yeğen Cebeciler! Saray danışmanı çıktı9.İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 7 yaralı10.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







