Balıkesirspor, teknik direktör Fikret Yılmaz ile anlaştı


PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, teknik direktör Fikret Yılmaz ile anlaştı. Kırmızı-Beyazlı ekip, ligin 7. haftasında teknik direktör Erkan Sözeri'den boşalan teknik direktörlük görevine Fikret Yılmaz'ı getirdi.

Balıkesirspor'da yeni yönetim aldığı karar neticesinde takımın başına teknik direktör Fikret Yılmaz'ı getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada yeni teknik patron Fikret Yılmaz ve ekibi ile yarın kulüp tesislerinde sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Öte yandan Balıkesirspor'da yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı. Buna göre kulüp başkanlığına Feyyaz Çiftçi, 2. Başkanlığa Nazmi Yarış, 2. Başkanlığa Mahmut Özbulut, Futbol Şube Sorumluluğuna As Başkan Harun Atabay, İdari İşler Sorumluluğuna As Başkan Murat Keloğlu, Mali İşler Komitesine As Başkan Remzi Boncuk, Şahkan Saltık ve Oğuz Atan, Tesisleşme Komitesine Yaşar Özmen, Süleyman Akar, Beytullah Özdil ve Hikmet Küçük, Genel Sekreterlik görevine Yalçın Dereli, Hukuk İşleri Sorumluluğu ve Basın Sözcüsü görevine Umut Kırtıl, Tesis sorumluluğuna Metin Kurt, Dernek Sorumluluğu görevine Uğur Erkan, Protokol Sorumluluğuna İsmail Uzan, İktisadi İdari İşletme Mağazacılık ve Ar-Ge sorumluluğuna Gökhan Bahar, Taraftar ve Stat Sorumluluğuna Hakan Özışıkoğlu, Sağlık İşleri Sorumluluğuna Dr. Tekin Özcan ve Kamp ve Organizasyon Sorumluluğuna Alper Lale getirildi.

Altyapı Yönetim Komitesi Organizasyonu Başkanlığına fahri olarak ASKF Başkanı Metin Mengüç'ün getirildiği belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber Balıkesirspor, teknik direktör Fikret Yılmaz ile anlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER