Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde devir teslim

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde devir teslim

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi kurucu Rektörü Prof.Dr. Kerim Özdemir, düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Süleyman Özdemir'e teslim etti.

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Onyedi Eylül Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen devir teslim törenine Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kerim Özdemir, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Ak, akademik ve idari personel katıldı. Törende konuşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, görev süreleri boyunca kurumsallaşma, sistem ve toplam kalite anlayışını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Süleyman Özdemir de "Ülkemizde 197 civarında üniversite var. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bu üniversiteler arasında en yenisi. 197 üniversite arasında bir yere gelebilmemiz için idari ve akademik personel olarak çok çalışmamız gerekiyor. 10 yıl içeresindeki hedefimiz ilk 40 üniversite arasına girmektir." dedi.

Bandırma'nın insanların kafasında güzel bir imaja sahip olduğuna dikkat çeken Özdemir, "Bandırma'nın yapılan araştırmalarda mutluluk düzeyi çok yüksek bir yerleşim yeri olduğu tespit edildi. Bandırma mutluluk düzeyinde ülke genelinde 1'inci sırada. Mutlu insanlarla çalışacak olmamdan dolayı ben de çok mutluyum. Halkımızla iş birliği içerisinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'n, iyi bir yere getireceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde devir teslim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER