Bankaya giren kedi polisi alarma geçirdi


Ankara'da bir bankaya giren kedi, alarmı çalıştırınca polisi harekete geçti. Polis ekipleriyle birlikte olay yerine gelen görevliler, bankada yaptıkları arama sonrasında kediyi bulup dışarı çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, Çankırı Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın şubesine kedi girdi. İçeri nasıl girdiği bilinmeyen kedi bankanın alarmını harekete geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bankada önce bir anormallik bulamadı. İçeriye dikkatlice bakan ekipler içeride kedi olduğunu fark edince durum banka görevlilerine haber verildi. Banka görevlileri kediyi aramaya başladı. Bir süre sonra bulunan kedi dışarı çıkarıldı.

Banka görevlisi, "İki gündür burada. Memur abiler gelince kaçtı. Normalde içerideydi. Büyük ihtimalle o sebep verdi alarmın çalmasına. Çalışanların fark edip etmediğini bilmiyorum. Ama bulsalardı gündüz bırakırlardı. 2 gündür içeride. Bir yerlere saklanıyor. Ondan dolayı da arkadaşlar fark etmiyorlar" şeklinde konuştu. Polis ekipleri ve görevliler daha sonra bankadan ayrıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bankaya giren kedi polisi alarma geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER