Banvit Baş Antrenörü Ernak: Maçı ilk yarıda aldık

Banvit Baş Antrenörü Ernak: Maçı ilk yarıda aldık

Banvit Basketbol Kulübü Baş Antrenörü Selçuk Ernak, Ulep Avrupa Kupasında 76-68 kazandıkları Buducnost Voli müsabakasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ernak, "Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Özellikle şahane bir ilk yarı oynadıktan sonra maçı kazanmasını bildiler." dedi.

Buducnost Voli'nin basketbol geleneği olan bu kupanın en tecrübeli ve en sert takımlarından biri olduğunun altını çizen Ernak, şunları kaydetti: "Kendi sahanızda oysanız bile Buducnost Voli kolay bir rakip değil. İkinci yarı çok erken faul haklarımızı doldurmamız rakibimize faul atışlarından çok fazla sayı vermemiz bizim nefesimizin kesilmesine neden oldu. Oysa ilk yarı yaptığı iyi ve sert savunmanın arkasından çok rahat ve erken sayı imkanları bulmuştuk. İkinci yarı bunları bulamadık. Bu da bizim yarı saha hücumlarında tıkanıklık getirdi. Buducnost Voli farkı belirli ölçülerde kapatsa da rakibimizin hiçbir zaman yaklaşmasına izin vermedik. Bu da önemli bir reaksiyon çünkü bizim her türlü tecrübeye ihtiyacımız var. Ulep Avrupa Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta zorlu bir Unics Kazan deplasmanı var. Hazırlıklarımızı sıklaştıracağız. Elimizde kalan oyuncularla bu maçı kazanmak için oynayacağız." CİHAN
<< Önceki Haber Banvit Baş Antrenörü Ernak: Maçı ilk yarıda aldık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER