Baraj kapakları açıldı Trump'ın bakanları soruşturulacak
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Temmuz 25 2022
ABD Kongresi’nin Amerika Birleşik Devletleri eski başkanı Donald Trump taraftarlarınca basılmasıyla ilgili açılan soruşturmada kabinede görevli eski bakanlarla da mülakat yapacağı öğrenildi.

Soruşturmayı yürüten komisyonun Eylül'de yeniden toplanarak ara raporunu açıklamaya hazırlandığı kaydedildi.
Temsilciler Meclisi bünyesindeki komisyonun Cumhuriyetçi Partili başkan yardımcısı Liz Cheney, önümüzdeki dönemde Trump’ın kabinesindeki diğer bakanlarla da görüşeceklerini ve soruşturma kapsamında Gizli Servis’e de odaklandıklarını söyledi. Hangi bakanların komisyona ifade vereceğine dair ise henüz hangi isimlerin olacağı paylaşılmadı. Cheney, soruşturmanın bir sonraki aşamasından ve yeni tanıkların ifade vermesi olasılığından söz ederken, “Baraj kapakları açılmıştır” cümlesini sarfetmişti.
5-6 Ocak 2021 günlerine ait Gizli Servis mesajlarının silindiği ortaya çıkmış, Gizli Servis cihaz değişikliği sırasında bazı mesaj verilerinin kaybolduğunu savunmuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








