Barça'nın önünde kimse duramıyor

İspanya’da ve Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam eden Barcelona müthiş bir seri yakaladı.

Barça'nın önünde kimse duramıyor

İspanya futbol ligi La Liga’nın güçlü takımlarından Barcelona’nın karşısında kimse duramıyor.

Salı akşamı Londra’da Emirates Stadyumu’nda Arsenal ile Şampiyonlar Ligi ikinci turunda karşılaşan Katalan ekibi, müsabakadan 2-0 galip ayrıldı.

Milli futbolcumuz Arda Turan’ın da formasını giydiği Barcelona, kadrosunda sahip olduğu Messi, Neymar ve Suarez gibi yıldızların geçen sezon olduğu gibi bu sezon da süren inanılmaz formu sayesinde çıktığı son 33 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Barcelona, en son La Liga’da 3 Ekim 2015 tarihinde Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda karşılaştığı Sevilla’ya 2-1 mağlup olmuştu. O tarihten bu zamana kadar ligde, Kral Kupası’nda, Şampiyonlar Ligi’nde ve Dünya Kulüpler Kupası kapsamında 33 maça çıkan Katalan ekibinin bileğini büken çıkmadı.

Barcelona bu 33 maçta 6 beraberlik alırken geride kalan 27 maçı ise galibiyetle bitirdi.

Yine Sevilla

Ekim 2015’te karşılaştığı ve son mağlubiyetini aldığı Sevilla’yı önümüzdeki pazar günü Nou Camp’ta ağırlayacak olan Barcelona, bakalım seriyi 34’e çıkarabilecek mi? Yoksa Sevilla ligin ilk yarısında olduğu gibi yine 3 puanı cebine koyan taraf mı olacak?

Barcelona La Liga’da 63 puanla en yakın rakibi Atletico’nun 8 puan önünde lider durumda bulunurken, Sevilla 41 puanla beşinci sırada bulunuyor.


Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Barça'nın önünde kimse duramıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER