Bartın'daki nefret operasyonunda 26 kişi adliyeye sevk edildi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Mayıs 14 2016
Bartın merkezli 6 ilde yapılan nefret operasyonunda gözaltına alınan 26 kişi, Emniyet'teki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Önceki gün Bartın ile birlikte İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara ve Karabük'te nefret operasyonu yapılmıştı.
Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) ile belirlenen diğer adreslerde yapılan aramalarda belge, doküman, bilgisayar ve dijital verilere el konulmuştu.
Bartın'da aralarında Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı C.Ç., TSO Meclis Başkanı H.Ç., BAKİAD Genel Sekreteri H.Ö. ile iş adamı, öğretmen ve imamların bulunduğu 20 ve diğer illerde 6 olmak üzere toplam 26 kişi gözaltına alınmıştı.
Bartın'da aralarında Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı C.Ç., TSO Meclis Başkanı H.Ç., BAKİAD Genel Sekreteri H.Ö. ile iş adamı, öğretmen ve imamların bulunduğu 20 ve diğer illerde 6 olmak üzere toplam 26 kişi gözaltına alınmıştı.
Emniyet'teki sorguları tamamlanan şahıslar iki grup halinde Bartın Adliyesi'ne sevk edildi.

Şahısların ailelerinin toplandığı adliye önünde polis geniş güvenlik önlemi aldı.
Polis, adliye bahçesine kimsenin girmesine izin vermedi.
Şahısların Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorguları sürüyor.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında2.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!3.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı4.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.İsviçre şokta! Yılbaşı eğlencesinde çıkan yangında 40 kişi öldü7.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı8.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi9.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü10.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve...

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


