Başarılı öğrencilere teşekkür belgesi

Başarılı öğrencilere teşekkür belgesi

Cumhuriyet Üniversitesi'ne Yüksek Öğretime Geçiş sınavıyla birincilikle yerleşen öğrencilere Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. Dr. Yekta Saraç, tarafından teşekkür mektubu gönderildi. Rektörlük öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.

Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. Dr. Yekta Saraç, YGS sınavında Cumhuriyet Üniversitesi fakültelerini birincilikle kazanan öğrencilere tebrik mektubu gönderdi.

Fakülteleri birincilikle kazanan öğrencilere YÖK Başkanı tarafından gönderilen tebrik mektubu ve Üniversite tarafından hazırlanan teşekkür belgesi takdim töreni düzenlendi. Senato Salonu'nda senato üyelerinin de katılığı törende, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Üniversiteye, öğrencilere ve tebrik mektubu gönderen YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'a teşekkür ederek, öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Törende öğrencilere Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli ve Prof. Dr. Ertan Buyruk tebrik mektubunu ve teşekkür belgelerini takdim etti.

Prof. Dr. Saraç tebrik mektubunda şu ifadelere yer verdi: "2015-2016 Üniversite giriş sınavlarında öğrencilerimizin aldığı puanla fakültenizi birinci olarak kazandınız ve kayıt yaptırdınız. Bu sonuç sizin, ailenizin ve bizim ortak sevincimizdir. Bu mektubu, bu ortak sevincin bir ifadesi olarak yazıyorum. Ülkemizin geleceği ve yüksek hedefleriniz için sizleri fevkalade önemsiyoruz. Sizleri yetiştirirken nitelikli meslek sahibi olmanızı, mesleğinizin yanı sıra evrensel değerler ve de kendi kültürünüzün değerleriyle donanarak yetişmenizi arzuluyoruz. Bu süreçte 21. yüzyıl size yaşam boyu öğrenmeyi zorunlu kılıyor. Üniversite eğitimi, size mesleki bilginin yanında araştırmayı, ifade özgürlüğünü ve farklı fikirlere saygı ile yaklaşmayı da öğretecektir. Bilim felsefesi, insana saygı, yurt sevgisi ve iman duygusu en önemli hayat göstergeniz olmalıdır. Sevgili öğrencilerimiz, güçlü ve güvenli bir ülke konumunu hedefleyen Türkiye'nin geleceği, sizlerin elinde olacaktır. Sizler yeni beyin gücü ile Türkiye'nin kalkınma odağısınız. Ülke 2023 hedeflerine sizlerle ulaşacaktır. İnancınızın, çalışma ve yücelme azminizin sonsuz olmasını dilerim. Sizi ve ailenizi başarınız dolayısıyla tebrik eder sevgi ile selamlarım"
CİHAN
<< Önceki Haber Başarılı öğrencilere teşekkür belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER