Başbakanlık'tan sürpriz görüşme açıklaması
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mayıs 23 2016
Paylaş
X Post
BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 65'inci Hükümet'i kurmakla görevlendirilen AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'la Başbakanlık Resmi Konutu'nda bir görüşme gerçekleştirdi. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede devir-teslim öncesi hükümetin genel işleyişi ve devam etmekte olan süreçler üzerine istişarede bulunulduğu öğrenildi.
AK Parti'nin yeni genel başkanı Binali Yıldırım, MKYK toplantısının ardından Başbakanlık Resmi Konutu'nda Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.
1 SAAT 40 DAKİKA SÜRDÜ
22 Mart'taki kongrenin ardından ilk kez görüşen Yıldırım ve Davutoğlu yaklaşık 1 saat 40 dakika görüştü.
"İSTİŞARE" AÇIKLAMASI
Başbakanlık'tan yapılan açıklamada "Devir teslim öncesi hükümetin genel işleyişi ve devam etmekte olan süreçler üzerine istişarede bulunuldu" ifadeleri kullanıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye Psikiyatri Derneği'nden 'gizli tehditlerin varlığı' uyarısı geldi!2.Trump'tan piyasalara can suyu olacak açıklama: ”Savaş bitmeye çok yakın”3.İran'dan 'Kızıldeniz'i de kapatırız' tehditi geldi!4.Şok tespit: Emekliye bin lira ikramiye veremeyenlerin 3 ayda ödediği faizle herkese 10 bin lira verilebilirdi!5.Kahramanmaraş'ta bilanço ağırlaşıyor! 8'i çocuk 9 can kaybı, 6'sı ağır 13 yaralı!
6.Avrupa Turnesi sürüyor: “Ümit Nağmeleri Mefkûre Yolcuları” Köln’de sahne aldı7.Eğer bir dağın tepesine indirilseydi...8.Saldırganın okulu basmadan önceki son mesajları ortaya çıktı9.Avrupa hava sahası kapanabilir10.Eski Tunceli Valisi Sonel’in, Gülistan Doku soruşturması şüphelisi Ferhat Güven için yazdığı resmi yazı ortaya çıktı

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye Psikiyatri Derneği'nden 'gizli tehditlerin...

Trump'tan piyasalara can suyu olacak açıklama: ”Sa...

İran'dan 'Kızıldeniz'i de kapatırız' tehditi geldi...

Şok tespit: Emekliye bin lira ikramiye veremeyenle...

Kahramanmaraş'ta bilanço ağırlaşıyor! 8'i çocuk 9...







