Başhekimlik Yalman'ın Korona'dan ölümünü kabul etti

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği son olarak tedavi gördüğü hastane başhekimliği tarafından kabul edildi. Bu veri, Yalman'ı virüsten ölenler arasında göstermeyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın rakamları manipüle ettiğini gösterirken, bugün öğleden sonra bakanlık da bu ölümü sayıya dahil etmek mecburiyetinde kaldı.

'Eski Kara Kuvvetler Komutanı Aytaç Yalman koronavirüsten öldü'

Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ''eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın Koronavirüs sebebiyle öldüğü kanaati oluşmuştur" açıklamasında bulundu. 

Aytaç Yalman'ın eşi de corona virüs tedavisi görüyor.

Başhekimlik, "Aytaç Yalman'ın Koronavirüs sebebiyle öldüğü kanaati oluşmuştur." ifdalerini kullanırken 11 Mart'ta nefes darlığı başlayan Aytaç Yalman'ın hipertansiyonu dışında bir hastalığı olmadığı belirtildi. 

MEDYAYA DÜŞÜNCE BAKANLIK 8 GÜN SONRA KABUL ETTİ

Açıklama Türkiye'de Koronavirüs yüzünden ölenlerin sayısının sanılandan fazla olduğu şüphesini artırdı. 

Zira Sağlık Bakanlığı bugüne kadarki resmi açıklamalarına göre virüsten iki kişinin hayatını kaybettiğini belirtiyordu ve bu kişiler arasında Yalman yoktu. 

Yalman'ın koronadan ölümünün medyada yer almasının ardından gözler Sağlık Bakanlığı'na çevrildi. 

8 gün önce virüsten hayatını kaybeden Yalman'ın ancak bugün kayıtlara Korona kaynaklı ölüm olarak geçirilmesi gerçek rakamların saklandığı şüphesini artırdı.
<< Önceki Haber Başhekimlik Yalman'ın Korona'dan ölümünü kabul etti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER