Basına açıklama yapmamasının sebebi belli oldu

Gençlerbirliği Teknik Direktörlüğüne getirilen Üzülmez, ekibinin başında çıktığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Basına açıklama yapmamasının sebebi belli oldu

ÜZÜLMEZ, BASINLA KONUŞMUYOR

Gençlerbirliği teknik direktörlük görevine geldiği günden bu güne kadar maç sonu basın toplantıları dışında açıklama yapmayan genç teknik adamın, açıklama yapmamasının nedeninin takımın durumu olduğu belirtildi. 

Hiçbir yayın organına açıklama yapmayan İbrahim Üzülmez'in, takımın ahengini bozmamak ve istediği sıralamaya gelinceye kadar da açıklama yapmayacağım dediği öğrenildi.

Hazırlıklarına İlhan Cavcav tesislerinde devam eden Gençlerbirliğinde tek hedef Beşiktaş karşısında galibiyet. Son 4 lig maçını kazanan Başkent ekibinde sakat futbolcu bulunmuyor. Beşiktaş karşısında tek eksik, sarı kart cezalısı Sukulason.

SON 9 KARŞLAŞMADA 7 GALİBİYET, BİR BERABERLİK VE BİR MAĞLUBİYET ALDI

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor ile çıktığı 5 karşılaşmadan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan İbrahim Üzülmez, ilk Süper Lig kariyerinde 4'te 4 yaptı. 

Göreve geldiği ilk karşılaşmada deplasmanda Rizespor'u 3-2, sahasında Antalyaspor'u 1-0, Deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 ve son hafta sahasında ise Bursaspor'u ise 2-0 yenmişti. 

Bu hafta ise Üzülmez, yıllarca futbol oynadığı ve kaptanlığını yaptığı şampiyonluk adayı Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak. 

<< Önceki Haber Basına açıklama yapmamasının sebebi belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER