Başkan Akpınar'dan öğretmenlere mektup


İzmir'in Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 2 bin 800 öğretmene kutlama mektubu gönderdi. Mektubunda, "Anne ve babamızdan sonra emanet edildiğimiz, kuşakları birbirine bağlayan en büyük değersiniz." yazan Akpınar, bütün eğitimcileri, 24 Kasım 2015 saat 16.00'da, Öğretmenler Parkı'nın açılış törenine de davet etti.

TAM DESTEK MESAJI

Karşıyaka Belediyesi, aklın ve bilimin ışığında aydınlık nesiller yetiştirmek için büyük özveriyle görev yapan öğretmenleri özel bir mektupla onurlandırdı. Başkan Akpınar imzasıyla ilçedeki okullarda görev yapan 2 bin 800 öğretmenin her birine kutlama mektubu yollandı. Mektubunda öğretmenlerin toplumdaki yeri ve önemine dikkat çeken Akpınar, her zaman eğitimin ve eğitimcilerin yanında olacaklarını söyledi. Kutlama mektubuyla birlikte Öğretmenler Günü anısına birer Karşıyaka anahtarlığı da hediye edildi. Ayrıca Örnekköy Mahallesi'ndeki Öğretmenler Parkı'nın açılışı ve 25 Kasım'da Dedebaşı'nda. üniversite binası ve spor salonunun temel atma töreni için özel davetiyeler ulaştırıldı.

ÖĞRETMENLER PARKI AÇILIYOR

Yeni Girne Bulvarı'ndaki parkın adını "Öğretmenler Parkı" olarak değiştiren belediye, açılışı da 24 Kasım'da geniş katılımlı bir törenle yapacak. 2 bin 300 metrekare alan üzerinde kurulu parkı, yaklaşık bir ay süren çalışmalarla baştan aşağıya yenileyip değiştiren belediye, öğretmenler ve öğrencilerin tasvir edildiği bir de heykel yerleştirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Akpınar'dan öğretmenlere mektup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER