Başkan Çetin, temizlik işçilerinin sorunlarını dinledi


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, namusuyla çalışan hiç kimsenin işine son verilmediğini söyledi.

Temizlik işçileriyle şantiyede kavurma-pilav yiyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bol bol dert dinledi, sorulara yanıt verdi. Çukurova'da yaşayanların sosyo-ekonomik düzey bakımından diğer ilçelere göre biraz daha ileride olduğuna dikkat çeken Çetin, "Bu durum ilçemizi çok daha temiz yapmamızı gerekli kılıyor. Çünkü burada beklenen hizmet kalitesi biraz daha yüksek." dedi. İşçilere "Bugünkünden daha temiz bir Çukurova istiyorum." diye seslenen Çetin, belediye çalışanlarından da biraz daha özveri beklediğini aktardı.

Görevde henüz 7'nci aydayken projelerin açılışlarına başladıklarını ifade eden Başkan Soner Çetin, "Seçimlerden önce de buraya gelmiş ve sizlerden el ele vermenizi istemiş; 'işini dürüstçe ve namusuyla yapan kimse işinden olmaz, güvenceniz benim ' diye söz vermiştim. Namusuyla çalışan kimse işten çıkarıldı mı? Görüşü farklı diye işinden ettiğimiz kimse var mı? Emekçilerin güvencesi benim." diye konuştu.

İşçi giysisi, amblem, araç temizliği ve dönüşümlü vardiya gibi sorunları özgürce dile getiren ve soru yönelten işçilere Çetin bir soru üzerine, "Dönüşümlü vardiya sistemine geçilsin mi?" diye sordu, 'evet' yanıtı alınca "Karar verilmiştir, dönüşümlü vardiya sistemine geçiyoruz." dedi.

Yemeğe CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen de katıldı.
temizlik-iscilerinin-sorunlarini-dinledi-1873151.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Çetin, temizlik işçilerinin sorunlarını dinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER