Başkan Demirören ve TFF Yönetim Kurulu'ndan sponsorlara yemek


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen akşam yemeğinde Türkiye Futbol Federasyonu sponsorlarını ağırladı.

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA EURO 2016'ya katılım hakkı kazanmasının ardından düzenlenen teşekkür yemeğinde Başkan Demirören bir de konuşma yaptı.

Konuşmasında zorlu eleme sürecinin başından sonuna TFF ve Milli Takıma destek veren sponsorlara teşekkür eden Demirören, yeni dönemde yeni bir sinerjiyle işbirliklerinin artacağının müjdesini de verdi.

Yemeğe TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı, Hüsnü Güreli ve Ali Dürüst, Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Ali Düşmez, Mustafa Çağlar ve Alaattin Aykaç ile Genel Sekreter Kadir Kardaş da katıldı.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da katıldığı yemek yaklaşık 2 saat sürdü.

Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu'nun ana sponsorları Nike, Turkcell, Coca Cola, Mercedes-Benz, Ülker, Türk Hava Yolları ve NG Kütahya Seramik, resmi tedarikçileri ise Acıbadem, ArkoMen, CarrefourSA, Nacar, Opet, Sarar ve Teknosa'dan oluşuyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Demirören ve TFF Yönetim Kurulu'ndan sponsorlara yemek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER