Başkan Gencer, 'Sokaktan Sahaya' projesinin açılışına destek verdi


Ayvalık Belediyesi, ilçenin eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, her alanda olduğu gibi sportif faaliyetlere de yoğun bir şekilde destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Rahmi Gençer, Yeni Mahalle Spor Tesisileri ek binasının açılışı törenine katıldı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Türkiye Yeşilay Cemiyeti 2015 Mali Destek Programı kapsamında desteklenen 2008 Yeni Mahalle Spor Kulübü açılış töreni ve 'Sokaktan Sahaya' projesinin başlamasına destek verdi.

Başkan Gençer, "Bugün burada çok önemli bir etkinlik yapıldı. Ben yapılan her şeyde bir hayır olduğunu her zaman söylerim ama bu hayır burada daha da önemli. Çünkü el birliğiyle yapılan bir hayır. Bir sosyal proje, bir spor kulübüyle sivil toplum kuruluşu, devlet, millet, Milli Eğitim Bakanlığı, Spor Bakanlığı, belediye, Yeşilay, okullar birleşmişler bir proje üretmişler. İşte asıl güç, esas verimlilik budur. Bugün ülkemizde en büyük ihtiyacımız birlik beraberliktir. Birlikteliklerden en önemlisi spor ve sanattır. Gençlerimizin, çocuklarımızın kişisel gelişimini sağlayan en önemli olaylardan bir tanesi de spor ve sanat. Bugün bu mahalledeki çocuklara sahip çıkan, özellikle bu spor kulübünü kuran ve bu güne kadar yöneticiliğini yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ayvalık Belediyesi'nin yanı sıra, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Yeni Mahalle Spor Kulübü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü tarafından yürütülecek olan proje kapsamında, gençlerin sigara, alkol ve uyuşturucu gibi bağımlılıklardan uzak tutulmasıyla beraber gençleri sportif etkinlikler başta olmak üzere sanatsal etkinlikler ve sosyal hayata yönlendirmeyi hedeflendiği bildirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Gencer, 'Sokaktan Sahaya' projesinin açılışına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER