Başkan'ın eşi devreye girdi bir engellinin daha akülü aracı oldu


Kars'ta Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın eşi Figen Karaçanta'nın girişimleri sonuç verdi. Bir engelli vatandaş daha akülü araca kavuştu.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın fikir vermesi ile belediyece başlatılan, 'Bir elde sen uzat' yardım kampanyası her kesime uzanıyor. Başkan ve eşi Figen Karaçanta kampanya çerçevesinde gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde, bakım hizmeti alan ve yardıma muhtaç ailelerle bir araya geliyor.

Ziyaretlerde engelli ve yaşlılarla sohbet eden Başkan Karaçanta ve eşi Figen Karaçanta, ailelerden gelen talepleri dinliyor. Evde bakım hizmetinin amacının vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu dile getiren Başkan Karaçanta, bu hizmetin, akrabaları tarafından bakımı gerçekleştirilemeyenler için verildiği söyledi.

Kars Merkez Halit Paşa Mahallesinde oturan Güldane Kömekçiler ise bu ziyaretler sayesinde akülü araca kavuştu. Figen Karaçanta, "Amacımız yaşlılarımızın ve hastalarımızın hayır duasını alarak onlara hiçbir zaman yalnız olmadıklarını, belediyemizin şefkat elinin her zaman yanlarında olduğunu göstermektir. Elimizden geldiği kadarıyla engelli vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz." dedi.

ARTIK SOKAĞA ÇIKABİLECEK

Akülü engelli aracına kavuşan, Güldane Kömekçiler, başkanın eşine teşekkür etti ve bundan sonra rahatlıkla, sokaklara ve caddelere çıkabileceğini söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan'ın eşi devreye girdi bir engellinin daha akülü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER