Başkan Saka'dan Kaymakam Erguvan'a veda ziyareti


Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Bursa Vali Yardımcılığı'na atanan Kaymakam Abdülhamit Erguvan'ı ziyaret ederek vedalaştı. Başkan yardımcılarıın da katıldığı ziyarette Saka, Erguvan'a hizmetleri için teşekkür etti ve adaletin sembolü olan heykel hediye etti.

Başkan Saka, beraberinde Başkan yardımcıları Fatma Özgirgin, Mehmet Ertaş ve İlhan Yazar ile birlikte Kaymakam Erguvan'ı, ilçedeki son mesai gününde ziyaret etti. Gerek Güre Belediye başkanlığı döneminde gerekse şimdiki görevinde Erguvan ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, ilçeye yaptığı hizmetler için teşekkür etti ve yeni görev yerinde de başarılar diledi. Kaymakam Abdülhamit Erguvan da ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, kişilerin gelip geçici, hizmetlerinse kalıcı olduğunu söyledi. Erguvan, "Devlet hizmetlerinde devamlılık esastır. Ben Edremit'ten güzel anılarla ayrılıyorum. Yeni gelecek olan arkadaşımızın da Edremit'e başarılı hizmetler vereceğine inanıyorum." dedi.

Son kaymakamlar kararnamesiyle Abdülhamit Erguvan Bursa Vali Yardımcılığı'na atanırken yerine, Manisa'nın Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı getirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Saka'dan Kaymakam Erguvan'a veda ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER