Başkan Sözlü'den, Bahçe'ye yeni hizmet müjdesi

Başkan Sözlü'den, Bahçe'ye yeni hizmet müjdesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karataş ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bahçe'ye yapılan hizmetleri değerlendiren Sözlü, yeni müjdeler verdi.

Başkan Hüseyin Sözlü, sahil ilçesi Karataş'ta yaz aylarında tatilcilerin akınına uğrayan Bahçe Mahallesi'nde gerçekleştirilen hizmetleri ve yeni talepleri yöre halkıyla birlikte değerlendirdi. "Zulüm çöllerinde yezid olmaktansa Kerbela'da Ali'nin oğlu Hüseyin olmaktan gurur duyarım" yazılı pankartla karşılanan Başkan Hüseyin Sözlü, yıllardır bölgenin kangren olan sorunlarına çözüm ürettiklerini, sahil yolu, mezarlık yolu, Karaçöl yolu ve türbe çevresinin ulaşımını elverişli hale getirdiklerini belirtti.

Başkan Hüseyin Sözlü, Bahçeli hemşehrilerinin belediye otobüsü hizmetlerinden tarifeli olarak yararlandığını, halk ekmeğin de düzenli olarak buradaki vatandaşların tüketimine sunulduğunu anlattı. Okul bahçesi ve çevre düzenlemesi, öğrencilerin tiyatro oyunu izlemesini sağladıklarını kaydeden Başkan Sözlü "Sizler istedikçe, biz de gücümüzün yettiğince hizmet etmenin gayreti içinde olacağız." diye konuştu.

Bahçe'nin turizm potansiyeli ve üretim değerleriyle gelişmesini arzu ettiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, yörenin denizi, plajı, deniz mahsulleri ve tarımsal ürünlerini öne çıkarıp, bölgenin daha fazla turist çekmesini sağlayacaklarını bildirdi.

Başkan Hüseyin Sözlü, Bahçe sakinlerinin beklentilerini tespit edip, planlama dahilinde tek tek çözüm sunduklarını ifade etti. Başkan Sözlü, sahil yolunun ışıklandırılması, mahalleye giriş ve çıkış yolunun asfaltlanması, iki adet çocuk parkı, plajın temizliği hizmetlerinin en kısa zamanda yapılacağını müjdeledi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Sözlü'den, Bahçe'ye yeni hizmet müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER