Başkan Usta, taraftara söz verdi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulübün ekonomik olarak ayağa kalkacağını belirterek, "Geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına söz veriyorum" dedi.

Başkan Usta, taraftara söz verdi

Muharrem Usta, bordo mavili kulübün dergisindeki yazısında, özlenen Trabzonspor'a kavuşma yürüyüşünde önemli mesafeler aldıklarını belirterek, şunları söyledi;
"Büyük kulüpler, geçmişlerindeki başarılar kadar gelecek adına ortaya koydukları perspektifle bilinir. Henüz çok kısa bir süre geçmesine rağmen, başlatmış olduğumuz özlenen Trabzonspor'a kavuşma yürüyüşünde önemli mesafeler aldığımızın bilinmesini isterim. Yeni stadımızda yepyeni bir Trabzonspor izlemenin heyecanını şimdiden yaşarken, bu heyecan ve coşkuya başka şehirlerde yaşayan taraftarlarımızı dahil etmenin yollarını arıyoruz. Bu amaçla önümüzdeki seneden itibaren maç günlerinin tam anlamıyla Trabzon'da sıla-gurbet buluşmasına dönüşmesi için kollarımızı sıvadık. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara ve İzmir'den uçak, yakın şehirlerimizden ise otobüslü kombine sistemi ile Türkiye'de bir ilk, dünyaya da örnek bir uygulama başlatıyoruz." UEFA ile mali kriterler kapsamında önemli bir görüşme yaptıklarını ifade eden Başkan Usta, sözlerini şöyle tamamladı;

"Özellikle Türk kulüplerinin UEFA mali kriterlerine uygunsuzluk konusunda yaşadığı sıkıntılar ve alınan cezalar hepinizin malumudur. Bilhassa son birkaç yılda ortaya çıkan kötü ekonomik tablo nedeniyle kulübümüz de bu konuda UEFA incelemesine tabi tutulmuştur. Şunu açıkça ifade etmeliyim ki, yönetim kurulu ve profesyonel ekibimizle bu badireyi en az hasarla atlatmak adına çok ciddi bir çaba ortaya koyduk. Bu çerçevede Mart ayında UEFA yetkilileri ile son derece önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde açıklanacak sonuç ne olur ise olsun, Trabzonspor taraftarı bilmelidir ki bu kulüp ekonomik olarak ayağa kalkacaktır. Geçmişte yapılan hataların tekrarlanmaması ve Trabzonspor'un bundan böyle benzer incelemelere konu olmaması ben ve arkadaşlarımın taraftara sözüdür."

FONSECA'DAN TRABZON AÇIKLAMASI

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçının ardından yeni sezon planlaması için çalışmalarına hız verecek olan Trabzonspor'da, teknik direktör arayışları da devam ediyor. Son dönemde ismi sıkça Trabzonspor ile anılan Portekiz ekibi Braga'nın Teknik direktörü Paulo Fonseca, hakkında çıkan transfer iddialara yanıt verdi. Yerel bir gazetenin ulaştığı Fonseca, 'Trabzonspor ile anlaştı' yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirtirken, "Görüşme var mı?" sorusunu ise cevapsız bıraktı. Portekiz Ligi'nde bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan ve Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynama başarısı gösteren teknik direktör Foncesa, şu an Braga'nın başında olduğunu ve takımıyla 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğunu belirtti.

YOLCULAR GÖRÜŞME ODASINA

Süper Lig'de bu sezon hedeflerinin uzağında kalan ve gelecek sezon yeni bir yapılanmayla yola çıkacak olan Trabzonspor'da, Fenerbahçe maçının ardından mevcut oyuncularla masaya oturulacak. Gidecek ve kalacaklar listesini belirleyen bordo mavililer, lig sonunu beklemeden futbolcularla tek tek görüşerek yol haritasını çizecek. Başkan Muharrem Usta, Fenerbahçe maçının ardından yeni sezon planlaması için harekete geçeceklerini ve kalan haftalarda altyapı ağırlıklı oyuncularla mücadele edecekleri açıklamıştı. 24 Nisan Pazar günü Avni Aker Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek bordo mavililer, bu maçın ardından Başkan Usta'nın açıkladığı planlamayı hayata geçirecek. 

<< Önceki Haber Başkan Usta, taraftara söz verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER