Başkan yardımcısı Demirhan: Bu tip insanların geleceği olmayacaktır

Başkan yardımcısı Demirhan: Bu tip insanların geleceği olmayacaktır

Eskişehirspor Kulüp Başkan Yardımcısı Alihsan Demirhan, kulüpten ayrılan futbolcu Emre Güral ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bunlar tribünlere oynayan insanlar. Bunu çok iyi biliyorum ki, bu tip insanların çok fazla geleceği olmayacaktır." dedi.

Eskişehirspor Kulüp Başkan Yardımcı Alihsan Demirhan ve Kulüp İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, takımın gidişatıyla ilgili ortak açıklama yaptı. Basın Sözcüsü Arı, ligde uzun zamandır beklenen galibiyetin Galatasaray karşısında alınmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. Arı, Osmanlıspor maçıyla birlikte bu başarıyı devam ettirmenin en büyük arzuları olduğunu kaydederek, "Teknik heyetimize, futbolcularımıza, camiamıza ve taraftarımıza güveniyoruz. Birlikte hareketimiz devam ediyor. Pes etmedik, etmeyeceğiz." dedi.

Kulüp Başkan Yardımcısı Alihsan Demirhan ise eski oyuncuları Emre Güral ile ilgili bilgiler verdi. Demirhan, "Futbolcumuz Emre Güral artık bizden ayrıldı. Bu süreçte Emre Güral'la olan diyaloğun sağlanmasında bizzat ben, arkadaşlarımla beraber arkadaşlarımı yönlendirdim. Burası bir futbol kulübüdür. Futbolcular gelecektir, gidecektir. Bu gayet doğal. Bu arkadaşlar profesyonel arkadaşlar. Şuanda bizim bir Kurtuluş Savaşı verdiğimiz ise aşikar. Burada belki bu hissiyatı kendisi göstermemiş ve gitmiş olabilir." diye konuştu.

Emre Güral'ın ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamanın çok garip ve gerçeklerle bağdaşmadığını vurgulayan Demirhan, "Biz Emre Güral'la uzun süredir kontak kurmaya çalışıyoruz. Kendisi bir takım sağlık problemleriyle ilgili yurt dışına gitmişti. Biz bunun da bir düzmece olduğunu bu aşamada anladık. Emre Güral'a bir türlü ulaşamadık. Ulaştığımız anda ise gerek avukat arkadaşımızla, gerek diğer yöneticilerimizle yaptığı konuşmalarda oyuncu bir problem olmadığını, sözleşmesini fesih etmeyeceğini ve geldiğinde bir şekilde anlaşabileceğimizi iletti. Hatta ilgili tarihi yine beklememe, bir takım ödemeler yapma ve geriye kalan miktarın ise çok kısa bir sürede yapılandırılması hususunu da dile getirdik. Bütün iyi niyetimize rağmen, Emre'nin bize dönüşü olmadı. Menajeri ile de irtibat kurduk. Bizden kendi menajerlik bedelini yatırmamızı, geriye kalanı ile ilgili hiçbir sıkıntı çıkmayacağını, gelince Emre'nin bir protokol ile tekrar yoluna devam edeceğini bize söyledi." dedi.

Ancak kendilerinin bu söylenenlere inanmadığını ve Güral'ın kendisiyle irtibat kurmaya çalışmaya devam ettiklerini aktaran Demirhan, "Emre Güral'ın geldikten sonra ise sezon sonunda 'serbest kalmak' koşuluyla dediğimiz şartlarda alacağının yapılandırılması ve bu şekilde yoluna devam etme talebi oldu. Tabii bu talebi siz de takdir edersiniz, bu tip talebine olumlu cevap veremezdik. Bunlar iyi niyetle bağdaşmayan hareketlerdi." diye konuştu.

Güral'ın sezon ortasında da aynı şeyi yaptığını, o dönemde kabul etmediklerini aktaran Demirhan, "Bunlar tribünlere oynayan insanlar. Ben ise ticaret ile uğraşan bir insanım, ama şunu çok iyi biliyorum ki bu tip insanların çok fazla geleceği olmayacaktır. Emre, profesyonelce gelip bize 'ödememi yapmadınız başkanım, ben yapılandırmak değil gitmek istiyorum' diyebilirdi. Bunu anlayışla da karşılardık. Neticede yapacağımız çok fazla bir şey yoktu. Ancak, Emre Güral takımın şuan içinde bulunduğu durumu fırsata çevirmek istemiştir. Ben bunu kamuoyunun bilmesini istiyorum. Ve geri kalanı da kamuoyunun takdirine bırakıyorum." ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan yardımcısı Demirhan: Bu tip insanların geleceği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER