Başkan Yavuz: Bölükyayla değişiyor

Başkan Yavuz: Bölükyayla değişiyor

Adıyaman-Kahta ilçesi Bölükyayla Belediyesi tarafından kış öncesi başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bölükyayala'nın yeni bir görünüme kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçmadıklarını ifade eden Bölükyayla Belediye Başkanı Ramazan Yavuz, "Bölükyayla değişiyor. Bu değişimle birlikte olumlu yönde gelişiyor. Beldemizin yıllardır beklediği hizmetler artık yapılıyor." dedi.

Yapılan çalışmalarla Bölükyayla'nın modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Yavuz, hedeflerinin Bölükyayla'yı Türkiye'de örnek bir belde yapmak olduğunu söyledi.

Yapılan çalışmaları herhangi bir destek almadan Belediye bütçesi ile yaptıklarını vurgulayan Başkan Yavuz, şunları kaydetti: "Beldemizde yapmış olduğumuz kilit parke çalışmalarını herhangi bir destek almadan kendi imkânlarımızla yapıyoruz. Bugüne kadar Kültür ve Turizm Bakanlığımızdan, 50-30-75 bin TL şeklinde destek aldık. Bunun dışında herhangi bir destek almadık. Şu ana kadar Beldemizin yüzde 80 nine yakın caddesinde 30 bin metre kareye yakın kilit parke taşı döşedik. Bu çalışmalar bittikten sonra merkezdeki cadde sokaklarımız çamurdan tamamen kurtulacak ve Beldemiz yeni bir görünüme kavuşacak.

Bölükyayla değişiyor. Bu değişimle birlikte olumlu yönde gelişiyor. Beldemizin yıllardır beklediği hizmetler artık yapılıyor. Bu çalışmalarımızla yağmur suyu birikintisini önleyerek caddelerimizi sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Halkımız hizmetlerin en iyisine en güzeline layıktır. Halkımıza hizmetler noktasında vermiş olduğumuz sözleri birer birer yerine getireceğiz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımız son derece memnun olması ise bizi mutlu ediyor. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hedefimiz Bölükyayla'mızı Türkiye'de örnek bir belde yapmak.

Beldemiz Haydaran İçme Suyu projesine saniyede 10 litre akacak şekilde dahil edildi. Proje tamamlandığında beldemiz cazibeli bir içme suyuna kavuşmuş olacak. Bölükyayla Belediyesi olarak Avrupa Birliği projesi kapsamında beldemiz gençlerinin ihtiyacı olan halı saha projesini hazırladık. Projemizin onaylandığı bilgisini aldık. İnşallah bu proje ile gençlerimize yönelik bu eksikliği de bir nebze olsun gidermiş olacağız."
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Yavuz: Bölükyayla değişiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER