Başkanın açıklaması taraftarı heyecanlandırdı

Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı ünlü futbolcu Ronaldinho'yu çarşamba günü İstanbul'a getireceklerini açıklayan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer şok bir açıklama daha yaptı: "Yarın İstanbul'da Eto'o'nun menajeriyle görüşeceğiz."

Başkanın açıklaması taraftarı heyecanlandırdı

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho’nun Meksika’da 1 yıl daha sözleşmesi var. Sözleşmesini feshedip gelmek istiyorsa kapımız açık. Kesin olan tek şey, yarın sabah İstanbul’da Eto’o’nun menajeriyle görüşeceğiz" dedi.

ETO'O, RONALDINHO VE AFELLAY İLE GÖRÜŞÜYORUZ

"3 oyuncuyla görüşmeye başladık. Samuel Eto’o, Ronaldinho ve Ibrahim Afellay ile görüşüyoruz. Birisinin Antalyaspor’a en fazla 10 gün içerisinde imza atmasını bekliyoruz. Bu transferin Antalyaspor kulübüne zerre kadar zarar vereceği düşüncesinde değiliz. Transferi yönetimin sağlayacağı sponsorluklar, reklam gelirleri ile karşılamayı hedefliyoruz. Transferin ayrıca kombine ve forma satışı geliri sağlamasını düşünüyoruz."

"RONALDINHO SÖZLEŞMESİNİ FESHETSİN GELSİN"

Ronaldinho’nun Meksika’da kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Gencer, şunları söyledi:

"Ronaldinho’nun Türkiye temsilcisi Ümit Akbulut’la görüşüyoruz. Ronaldinho’nun 1 yıl daha sözleşmesi var. Orayla anlaşıp feshederse, Antalya’ya gelmek istiyorsa kapımız açık. Kesin olan tek şey, yarın sabah İstanbul’da Eto’o’nun menajeriyle görüşeceğiz. İşadamlarımızdan destek gelirse ikisini de birden alırız. Ronaldinho, Eto’o, Ibrahim Afellay, ikisi dahi gelse Antalya’nın tanınırlığı, marka değeri artar.  Ön libero oynayan Mbilla Etame’ye transfer teklifi yaptık. Bir yabancı santrfor da cumartesi günü gelecek."
<< Önceki Haber Başkanın açıklaması taraftarı heyecanlandırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER