Başkent polisi kırmızı alarma geçti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 23 2015
Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi ve ardından bugün de Diyarbakır'da polislere yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırılar üzerine emniyet birimleri kırmızı alarma geçti.

Başkent Ankara'da görevli bütün polis ekipleri telsiz anonsları ile alacakları tedbirler konusunda merkezden uyarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü bütün polis ekiplerine, ihbarlara tek ekip olarak gidilmeme çağrısı yaptı. İhbarın yapıldığı yere gitmezden önce ilgili üst birimlerle telefonla görüşüldükten sonra olay yerine öyle geçilmesi talimatı verildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş2.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!3.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı4.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.'Bildiklerimi anlatacağım!': Ela Rümeysa Cebeci'nin ek ifadesi ortaya çıktı10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







