Başkent ve İstanbul'da operasyon

Ankara genelinde binlerce polisin katılımıyla helikopter destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. İstanbul'da da terör operasyonu gerçekleştirildi.

Başkent ve İstanbul'da operasyon

Ankara genelinde binlerce polisin katılımıyla helikopter destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi

Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm şubelerin katılımıyla 7 merkez ilçe ile 18 dış ilçede geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. 

Polis helikopterinin havadan destek verdiği uygulamaya 472 ekiple 3 bin 250 polis katıldı. Polis ekipleri 91 noktada kurdukları arama noktalarında şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde detaylı arama yaparak, kimlik kontrolleri yaptılar.

Ankara İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Hakan Arıkan'ın talimatı ile Asayiş Şube Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleşen asayiş uygulamasının özellikle son dönemlerde yaşanan terör olaylarının ardından meydana gelebilecek yeni olayların engellenmesi amacı ile yapıldığı kaydedildi.

İstanbul'da terör operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Özel Hareket polislerinin de desteğiyle İstanbul'un bazı ilçelerinde terör örgütlerine yönelik operasyon yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden çıkan ekipler saat 04.00 sıralarında önceden belirlenen birçok adrese baskın yaptı.

Küçükçekmece ve Esenler ilçelerinde de bazı adreslere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri baskın yaptı. Küçükçekmece İkitelli Mahallesi'nde bir apartman dairesine giren polisler arama yaptıktan sonra buradan ayrıldı.

Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde de bir daireye ekipler özel harekat polisleri eşliğinde baskın yaptı. Burada da polisler aramaların ardından ayrıldı. Çeşitli ilçelerde helikopter destekli yapılan operasyonda, bazı şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyonun içeriği hakkında bilgi verilmedi.
<< Önceki Haber Başkent ve İstanbul'da operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER