Başkentten bomba haber
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 10 2016
Son günlerde Erdoğan ve Arınç cephelerinden yapılan karşılıklı açıklamalarla yaşanan ve parti kulislerinde yankı bulan gelişmeler sonrası Abdullah Gül bu akşam Bülent Arınç ile bir araya gelecek.

AK Parti cephesi, 24 saat içinde ikinci sürpriz buluşmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yemek yiyen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu akşam da eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bir araya geliyor. Kulislere göre, dün akşamki buluşma Erdoğan’ın, geçirdiği sağlık operasyonu nedeniyle Gül’ü geçmiş olsun demek için aradığında kararlaştırıldı.
Yakın çevresi de, “Sayın Erdoğan ve Gül daha önce de AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem’in oğlunun düğünü ile Birlik Vakfı’nın töreninde birlikte bulunmuşlar ve bu buluşmalarında da bir araya gelelim diye konuşmuşlardı” bilgisini aktardı. Kulislere göre, Erdoğan ve Gül dün akşam 3 saat süren görüşmelerinde ağırlıklı olarak Suriye ve Güneydoğu’daki gelişmeler olmak üzere Türkiye’nin sıcak gündemi üzerinde görüş alışverişinde bulundular. Yine kulislere göre Erdoğan ve Gül, son günlerde Erdoğan ve Arınç cephelerinden yapılan karşılıklı açıklamalarla yaşanan ve parti kulislerinde yankı bulan gelişmeleri de değerlendirdiler.
Gül, Erdoğan’ın görüşmesinin ardından bu akşam da Arınç ile bir araya gelecek. Kulislerde Gül’ün, “Ülke sıkıntılı bir dönemden geçiyor, bu nedenle enerjimizi iç tartışmalarda tüketmek yerine ülkeyi bir an önce düze çıkarmaya odaklanalım” mesajı verdiği konuşuluyor.
HÜRRİYET
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!2.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!3.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'4.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı5.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı
6.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!7.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...8.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!9.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'10.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







