Basketbol'da Kâhta takımlarının başarısı


Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği 2015 – 2016 Eğitim ve Öğretim yılı Basketbol müsabakalarında Kâhta takımları büyük bir başarı elde etti.

Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonu'nda oynanan maçlar sonunda Yıldız Kızlar kategorisinde Kâhta Kubilay Orta Okulu birinciliği elde ederken, İkinciliği Akpınar Orta Okulu, üçüncülüğü ise Karacaoğlan Orta Okulu elde etti. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Birinciliği Merkez T.P.A.O Orta Okulu, İkinciliği Kâhta Girne Orta Okulu Üçüncülüğü ise Özel İkbal Orta Okulu elde etti.

Küçük Kızlar kategorisinde birinciliği Gölbaşı Atatürk Orta Okulu, ikinciliği Şehit Cem Özgül Orta Okulu, üçüncülüğü ise Merkez Hürriyet Orta Okulu elde etti. Küçük Erkekler kategorisinde birinciliği Kâhta Girne Orta Okulu, ikinciliği Kâhta Bölükyayla Orta Okulu ve üçüncülüğü ise Özel Doruk Orta Okulu elde etti.

Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okulların ödülleri de dağıtıldı. Ödüller Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Başkanı Muhammed Ali Akın, Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cevdet Özer tarafından verildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Basketbol'da Kâhta takımlarının başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER