Baskın komedisi kaldığı yerden devam ediyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Eylül 3 2015
Polis, Düzce'de verdiği eğitimin kalitesi ile tanınan eğitim kuruluşlarına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde verdiği eğitimin kalitesi ile Dünya'da adından sıkça söz ettiren okullara ve dershanelere yapılan baskın komedisi devam ediyor.
Polis, bugün de Düzce'deki okullarda baskın komedisine devam ederek okul ve dershanelerde arama yaparken, dosyaları ve bilgisayarları incelemeye aldı.
Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Düzce ve ilçelerinde bulunan eğitim kuruluşlarına yönelik operasyon düzenledi
Okulların kapılarında bulunan polisler, görevliler dışında içeriye girilmesine izin vermedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş2.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!3.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı4.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!5.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!
6.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!7.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...8.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'9.Açıklandı: AİHM'deki Kavala dosyasında yeni gelişme10.Sinan Ateş davasında sıcak gelişme!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







