Başörtülü bayanlara kelepçe

Manisa'nın önde gelen avukatları Menderes Hırçıner ve Gürhan Onat gözaltına alındı. Menderes Hırçıner, emniyet binasından çıkarılırken, zalimlerin şovunun devam ettiğini söyledi.

Başörtülü bayanlara kelepçe

Masum insanlara yönelik cadı avının bugünkü adresi Manisa ve Eskişehir oldu. Manisa ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda birbiriyle ilgisi olmayan farklı meslek gruplarından çok sayıda insan gözaltına alındı. Başörtülü bayanlara vurulan kelepçe, yakınlarını ağlattı. Başörtülü hayırseverlere kelepçe takılmasına 28 Şubat'ı da geçtiler diye tepki yağdı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde sabah saat 06.00 sıralarında 35 ayrı adrese, eş zamanlı olarak baskın düzenledi, 26 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasına getirildi. Gözaltına alınan kişilere kelepçe takıldı.
Manisa'da başörtülü bayanlara kelepçe! | Samanyolu Haber  

Gözaltına alınanlar arasında Manisa’nın önde gelen avukatlarında Menderes Hırçıner ve Gürhan Onat da yer aldı. Avukat Menderes Hırçıner, binadan çıkarılışta arabaya bindirilirken “Zalimlerin şovu devam ediyor. Devam edin çekmeye. Zalimlerin şovu devam ediyor.” diye konuştu.



Emniyet Müdürlüğü’nün ek hizmet binasından avukatların, bayan ve diğer kişilerin kelepçeli bir şekilde çıkarılması, yakınlarını ağlattı.

ÖĞRENCİLERİN VİZE DERS NOTLARI TOPLANDI

Bu arada polis, üniversiteli öğrencilerin kaldığı bir özel yurtta da sabah saat 06.00 sıralarında arama başlattı. Öğrenciler uyurken, farklı birimlerden gelen polisler yurtta arama yapmaya başladı. 7 araçla gelen polisler, öğrencilerin yastık altındaki vize not kağıtlarını delil olarak aldı. Vize haftasında olan öğrencilerin, sınavlar için hazırladıkları çalışma notları polisler tarafından didik didik edilerek el konuldu.

MAHKEME KARARI GÖSTERİLMEDİ

Aramaya gelen polislerin, ilgili avukatlara mahkeme kararının sadece sayısı ve alt kısmının gösterildiği, başlık kısmının kapatıldığı öğrenildi.

<< Önceki Haber Başörtülü bayanlara kelepçe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER