Batalla, Özlüce'de taraftarla buluştu


Bursaspor'un Çin'in Beijing Guoan takımından transfer ettiği eski yıldızı Pablo Martin Batalla, Özlüce Tesisleri'nde taraftarın sevgi gösterileri ile karşılandı.

2013-2014 sezonunda dönemin teknik direktörü Christoph Daum ile yaşadığı sorun nedeniyle Bursaspor'dan ayrılan 32 yaşındaki yıldız oyuncu, 2 yıl sonra yeniden Bursaspor'a döndü. Dün gece uçakla Sao Paolo'dan İstanbul'a Atatürk Havaalanı'na inen Batalla, ardından karayolu ile Bursa'ya geldi.

Başarılı orta saha, öğle saatlerinde ise Özlüce Tesisleri'ne gelerek, kapıda kendisini karşılayan taraftarlara el sallayıp içeri girdi. Başkan Recep Bölükbaşı ile görüşen Batalla, bir süre sonra dışarı çıkarak, tesislerin girişinde kendisini bekleyen taraftarların yanına geldi. Kendisini tezahüratlarla karşılayan taraftarlarla tek tek tokalaşan deneyimli oyuncu, Bursaspor atkısı ile gazetecilere poz verdi. Ardından hiçbir açıklama yapmadan tesislere geri döndü.

Yıldız oyuncunun yarın sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçeceği, öğleden sonra yada Perşembe günü ise taraftarın önünde resmi imzayı atacağı bildirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Batalla, Özlüce'de taraftarla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER