Batalla ve Deniz Yılmaz 11'de


Türkiye Kupası'na erken veda eden Bursaspor, Süper Ligin 20. Haftasında Medipol Başakşehir'i konuk ediyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, devre arasında transfer edilen Batalla ile Deniz Yılmaz'a ilk 11'de şans verdi.

Ligde oynadığı son 4 maçı kazanan yeşil beyazlı takımı, Başakşehir karşısında taraftarları da yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi Stadı'na gelen yaklaşık 10 bin taraftar takımlarını destekledi. Oyuncuların ısınmak için sahaya çıkmasıyla tezahüratlarına başlayan tribünler, birbirinden ilginç gösterileri ile dikkat çekti. Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu'nun takımın başına gelmesinden itibaren oynadığı 4 karşılaşmanın üçünü kazandı. Yeşil beyazlılar, ligde son oynadığı Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarını kazanmıştı. Başakşehir'i de yenerek galibiyet serisini 4'e çıkarmak istiyor.

BATALLA 819 GÜN SONRA

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla, 819 gün sonra yeniden Bursaspor formasıyla taraftarların karşısına çıkıyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, devre arasında Çin Kulübü Beijing Guoan'dan 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen yıldız isme ilk 11'de görev verdi. İlk kez taraftarın karşısına çıkan Batalla, yeşil beyazlılarca sevgi gösterileri ile karşılandı. Hamzaoğlu, Trabzonspor'dan alınan golcü oyuncu Deniz Yılmaz'a da ilk 11'de şans verdi. Galatasaray'dan kiralanan Jem Paul Karacan ise 18 kişilik kadroya alındı.

HOSOGAİ VE JORGUERA YOK

Amedspor ile kupada oynanan maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Hosogai, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Dizinde sakatlığı bulunan Jorguera da 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Medipol Başakşehir takımında ise sarı kart cezalısı Mahmut Tekdemir kadroda yer almadı.

SEMİH ŞENTÜRK ALKIŞLANDI

Öte yandan, Türkiye Kupası'nda Başakşehir ile Amed Sportif Faaliyetler arasında oynanan maçta attığı golün ardından asker selamı veren Semih Şentürk, yeşil beyazlı taraftarlarca tribünlere çağrılarak alkışlandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Batalla ve Deniz Yılmaz 11'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER