Batalla ve Deniz Yılmaz tam not aldı


Devre arasında takıma katılan Pablo Martin Batalla ile Trabzonspor'dan alınan golcü Deniz Yılmaz, ligde Medipol Başakşehir'le dün oynanan maçta taraftardan tam not aldı.

En son 9 Kasım 2013 tarihinde Sivasspor'a karşı forma giyen Arjantinli yıldız Batalla, 819 gün sonra yeniden Bursaspor forması giydi. Attığı milimetrik paslarla golcü Deniz Yılmaz'ı birçok kez gol pozisyonuna soktu. Maç içerisinde taraftarı heyecanlandıran hareketler yapan Arjantinli oyuncu, tribünlerden sık sık alkış aldı. Takımın ikinci golünde Deniz Yılmaz'a verdiği mükemmel pas ile gol pozisyonunu başlatan isim oldu.

DENİZ YILMAZ'DAN 2 ASİST

Bursaspor'la çıktığı ilk resmi maç olmasına karşın rahat bir oyun ortaya koyan golcü oyuncu Deniz Yılmaz ise performansı ile göz doldurdu. Maça sağ kanatta başlayıp 25. dakikada Tomas Necid'in kırmızı kart görerek oyundan çıkmasının ardından forvet mevkiine geçen yetenekli isim, çok sayıda pozisyona girdi. Başakşehir defansını zorladı. 47. dakikada Sercan Yıldırım'ın attığı gol ile 66. Dakikada Aziz'in attığı gollün asistini yaptı. Deniz Yılmaz, hem teknik heyet hem de taraftarlarca alkışlandı.

SERCAN'DAN 4 MAÇTA 3 GOL

Başakşehir maçında taraftarın beğenisini kazanan bir diğer isim ise Sercan Yıldırım oldu. Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından forma şansı bulan ve bunu iyi değerlendiren oyuncu, Başakşehir maçında sık sık alkış aldı. Son 4 maçta 3 gol atan Sercan Yıldırım, dün ki maçta da fileleri havalandırmayı başardı. Sercan, 11. dakikada Necid'in attığı ilk golün de pasını verdi.

KALECİ MERT'E TEPKİ

Bu arada, sezon başında Fenerbahçe'den alınan kaleci Mert Günok, taraftarların tepkisini çekti. Şimdiye kadar oynadığı maçlarda istenilen performansı gösteremeyen Mert'in yenilen birçok golde de hatası olduğu düşünülüyor. Son oynanan Başakşehir maçında basit goller yediğini belirten yeşil-beyazlı taraftarlar, sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Batalla ve Deniz Yılmaz tam not aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER