Batarya performansı en iyi 5 telefon


Şarj sorunu günümüz akıllı telefonlar için, alıcılar tarafından en büyük kıstaslarından. Teknik özellikleri çok iyi olsa da çoğu telefon batarya performansı bakımından bir gün bile gitmemekte

Telefon alırken baktığımız özelliklerden biri de şarj performansı. Çok iyi özelliklere sahip olan telefonlar bile şarj konusunda kullanıcıları memnun etmemekte. Webtekno üst segment cep telefonları içinde 2015 yılına ait en iyi batarya performansına sahip telefonları listeledi.

5) Samsung Galaxy Note 5
Galaxy Note 5, s6'ya göre çok iyi bir performans çıkarmış. Li-Po 3000 mAH batarya sahip telefonla 9 saat 11 dakika gibi takdire şayan bir süre elde edilmiş

4) Sony Xperia Z5 Compact
4.6 inçlik küçük ekranı hem de HD gibi uçarı kaçarı olmayan ekran çözünürlüğü ile normal kullanımda Sony'nin Xperia Z3'ten sonraki en iyi batarya performansı sunması ile dikkat çekiyor. Snadpragon 810'u barındıran Xperia Z5 Compact, 2.7000mAh batarya sahip. 9 saat 27 dakika gibi şahane bir değer sunan Xperia Z5 Compact, küçük ama çok etkili bir telefon olmaya devam ediyor.

3) Samsung Galaxy S6 Edge+
Tıpkı Galaxy Note 5 gibi bir diğer büyük ekranlı Samsung telefonu olan Galaxy S6 Edge+, Samsung'un en çok reklamını yaptığı telefonuydu. Bunun hakkını batarya ile de verebilen Galaxy S6 Edge+ yine test ettiğim sırada Galaxy Note 5'ten daha iyi bir performans sunabiliyor. Bunun sebebi ise hem SPen gibi bir detayı olmaması hem de kıvrımlı ekranı sayesinde ekran kapalı konumda sadece yan ekrandan bilgileri göstererek ekstra bir güç tasarrufu sağlıyor olabilmesi olarak gösteriliyor. 9 saat 29 dakika batarya performansı verebilen cihazda normal kullanımda en azından siz eve geçene kadar dayanabilecek bir performans elde edilebilir.

2) Meizu M2 Note
3.100mAh bataryasıyla 9 saat 52 dakika gibi muhteşem bir süre veren M2 Note, bu seviyede batarya ile de tercih edilebilecek bir telefon olduğunu gösteriyor.

1) Meizu Pro 5
3.050mAh batarya ve 2K yerine Full HD bir ekran barındıran Meizu Pro 5, böylece şahane bir performans sunarak birinci sıraya oturuyor. AnTuTu v6'da aldığı 86214 puan ile en iyi üçüncü telefon statüsündeki Pro 5, 9 saat 54 dakikalık efsanevi batarya süresi ile listenin birinci sırasında bulunuyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Batarya performansı en iyi 5 telefon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER