Batı illeri için fırtına uyarısı

Meteoroloji batı illeri için Yağış ve Fırtına uyarısı yaptı.

Batı illeri için fırtına uyarısı

Meteorolojinin açıklamasına akşam üzeri başlaması beklenen ve gece saatlerinden şiddetini artıracak yağış Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul'un batı çevreleri ile Balıkesir'i etkisi altına alacak. Meteoroloji yarın için ise 11 ilde fırtına uyarısı yaptı.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yurdun kuzeyi ile zamanla batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul'un batı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yarın (08.10.2016 Cumartesi) yurdun batı kesimlerinde güneybatı yönlerden (lodos) kuvvetli olarak esecek rüzgarın; Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, Burdur, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale ve Konya çevrelerinde kısa süreli fırtına şeklinde (50-75 km/sa) eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" denildi. Kuvvetli rüzgarların saat 08.00 ile 16.00 arası etkili olması bekleniyor.
<< Önceki Haber Batı illeri için fırtına uyarısı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER