Batman’da hayat durma noktasına geldi

Batman’da ceviz büyüklüğünde yağan dolu şehirde hayatı durma noktasına getirdi. Şehir merkezinde yaklaşık 20 dakika etkili olan dolu, cadde ve sokaklarda göletlerin oluşmasına sebep oldu. Kavşaklar su birikintileri ile dolarken ceviz büyüklüğündeki dolu, ağaçlar ve bazı araçlara zarar verdi.

Batman’da hayat durma noktasına geldi

Bazı vatandaşlar araçlarını yağan doludan korumaya çalışırken, doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise otobüs duraklarında ve saçakların altında bekledi. 

Vatandaşlar araçlarını, doludan korumak için naylon branda ile kapattı. Bu arada, bir binanın 7. katına yıldırım isabet etmesi sonucu hasar meydana gelirken, binanın yanında park halindeki bir otomobilin de camları kırıldı. Vatandaşlar altyapı sorunu olduğunu, yetersiz olduğunu dile getirdi.

Ziraat Odası Başkanlığı Genel Sekreteri Ebubekir Doğan, şehirde dolu yağışının etkili olduğunu ifade ederek, kendilerine olumsuz bir durumun bildirilmediğini kaydetti. 

En kısa sürede ekili alanlarda incelemelerde bulunacaklarını belirten Doğan, hasar meydana geldiyse gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

CİHAN
<< Önceki Haber Batman’da hayat durma noktasına geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER