Bu iddia doğru mu? Batman'da bir kadının intiharı iddiası

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu tarafından paylaşılan bir tweet mesajı sosyal medyada infiale yol açtı. Eşi evinden uzakta bulunan bir kadının, uğradığı insanlığa yakışmayacak durum sebebiyle hayatına son verdiği öne sürüldü

SHABER3.COM

İddialara göre biri engelli 4 çocuk annesi Ayşe Arslanoğlu, Batman'da mağdur aileleri rahatsız eden ve içinde polis ve siyasi kimliği bulunanların da bulunduğu kişilerce taciz edildi, söz konusu kadın daha sonra not bırakıp intihar etti. 

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun ''Batman'daki intihar dogru, mektup da... İşin daha vahim yönü bir değil, onlarca kadının taciz edildiği iddiaları. Zayıf duruma düşmüş kadınlara yapılanları dinledim, tüyler ürpertici olaylar var.Bu toplum vicdanını kaybetmiş!'' notuyla paylaştığı olayın yayılmasıyla sosyal medyada infial oluştu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Gergerlioğlu'nun mesajının ardından Batman Valiliği olayla ilgili açıklama yaptı. Valilik açıklamasında ''05 Mart 2019 günü sosyal medya üzerinden "Batman'da Korkunç Olay İntihar Etti" konulu haberde adı geçen Ayşe ARSLANOĞLU isimli şahsa ait herhangi bir kaydın olmadığı, böyle bir intihar olayının gerçekleşmediği çıkan haberlerin tamamen asılsız ve maksatlı yapıldığı anlaşılmıştır.'' denildi.
<< Önceki Haber Bu iddia doğru mu? Batman'da bir kadının intiharı iddiası Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER