Bayram ziyaretinden dönen çifti ölüm ayırdı


Bursa'nın Osmangazi ilçesinde terminal yakınlarında, İzmir'deki yakınlarını bayram ziyaretinden dönen çifte ticari taksi çarptı. Ağır yaralanan çift hastaneye kaldırıldı. Nazmiye Yılmaz hayatını kaybetti. Çiftin kaza öncesi el ele tutuşarak belediye otobüsüne binmek için yolun karşısına geçmek istedikleri öğrenildi.

Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde ikamet eden Şerafettin (52) ve Nazmiye (45) Yılmaz çifti ile 7 yaşındaki oğulları Murat, İzmir'deki yakınlarının yanına bayram ziyaretine gitti. Dün, İzmir'den İstanbul'a giden başka bir yakınlarının otomobiline binen Yılmaz ailesi, gece yarısı Bursa-İstanbul karayolu Ali Osman Sönmez Endüstri Meslek Lisesi yakınlarında araçtan indi. Evlerine gitmek üzere belediye halk otobüsüne binmek için yolun karşısına geçmek isteyen Nazmiye ve Şerafettin Yılmaz çifti el ele tutuşarak hareket etti. Bu esnada ticari taksinin üzerlerine geldiğini gören çiftin oğlu son anda kurtuldu. Kazada ağır yaralanan Nazmiye ve Şerafettin Yılmaz çifti ise olay yerine gelen ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nazmiye Yılmaz yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şerafettin Yılmaz'ın ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.

Nazmiye Yılmaz, Yavuz Selim Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri ticari taksi sürücüsünü gözaltına aldı. Kazayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Bayram-ziyaretinden-donen-cifti-olum-ayirdi-1819266.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Bayram ziyaretinden dönen çifti ölüm ayırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER