Bayramlık alışverişine fuar alternatifi


Alış veriş için etiket' title='mağaza haberleri'>mağaza mağaza gezmek istemeyenler için fuar alternatifi sunuluyor. 'Alışveriş Bayramı' fuarında 3 ayakkabıyı 99 liradan, 3 tişörtü 9,99 liradan almak mümkün.

Bayram ve Okul Alışveriş Günleri, Yeşilköy'de CNR'da başladı. 100 markanın katılımı ile düzenlenen fuar, 22 Eylül'e kadar devam edecek 'Bayram ve Okul Alışveriş Günleri' her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.

Fuarda yer alan markalardan JFC Store'un Patronu Fahri Çakır, fiyatların makul seviyelerde olduğunu kaydetti. Çakır, "Ama bu dönem önemli. Doların durumu fiyatlara etki edecek. Tabii biz deneyimliyiz. Daha evvel bunalım ortamlarında fiyatları artırmadık, hatta indirim yaptık. Yine böyle bir uygulamaya başvurulabilir." dedi. Çakır, fuarda 3 ayakkabıyı 99 liradan, 3 tişörtü 9,99 liradan sattıklarını söyledi.

Damat Store Satış Sorumlusu Metin Kavak da Kurban Bayramı'na ramak kala satışlarının artacağını belirtti. Fiyatların uygun olduğunu dile getiren Kavak, "Kur artsa da ürün bedelleri aynı. Geçen seneye göre bu anlamda oynama yok. Bu dalgalanmaya rağmen durum iyi." ifadelerini kullandı.

Kavak, Damat Store olarak CNR'da ceket ve ayakkabıyı 99 liradan, tişört ve gömleği 19 liradan tüketici ile buluşturduklarını bildirdi.

Fuara katılan markalar şöyle: D'S Damat, Karaca Home, Theorie, JFC Store, Viza Deri, Sarı Etiket, Aşkım Kids, İndirimkapında.com, La Donna Libera, Quit, Kent Şekerleme, Altınbilek Yayıncılık, Cansın Çocuk, Yüksel Kırtasiye, Premium Vacation Club, Yüksel Kırtasiye, Hanley, Gazallini, Saf Deri, Vural Deng Ayakkabı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bayramlık alışverişine fuar alternatifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER