Bayramoğlu'nun bu sözleri AKP'lileri ve Erdoğan'ı kızdıracak

Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu Marketing Türkiye Dergisi’nden Ferruh Altun’a konuştu.

Bayramoğlu'nun bu sözleri AKP'lileri ve Erdoğan'ı kızdıracak

Bayramoğlu iki üç yıl içerisinde yaşanan gelişmeler sonrasında kendisini Ak Parti karşıtı bir pozisyonda bulduğunu söyledi. Medyada Hasan Cemal’ler ve Cengiz Çandar’ların yerine Yakup Cemil gibi ‘tetikçi’ gazetecilerin yer aldığını ifade eden Bayramoğlu, “Sabah, Star ve Akşam gibi direk Ak Parti’nin yönettiği gazeteler var. Yaptıkları gazeteler Ak Parti bülteni, hatta ondan da öte Erdoğan’ın şahsi yayını gibi duruyor” dedi.

“CUMHURBAŞKANI’NIN TAVRI VE GEZİ OLAYLARI BENİ DE AK PARTİ’NİN KARŞISINA İTTİ!”

Türkiye’nin AK Parti iktidarındaki son birkaç yılda “iç savaş ruh halinde” olduğunu söyleyen Yeni Şafak Yazarı Ali Bayramoğlu’na göre bu durumun en somut yansımaları da medya üzerinde görülüyor. AK Parti’nin kendisine yakın eleştirel yazarları susturmasının partinin bağışıklık sitemini zayıflattığını vurgulayan Bayramoğlu, “Organik aydınlar ve çamur atan yazarlar faydadan çok zarar verir” diyor ve ekliyor: “Beni koruyan şey geçmişim. İslami kesimde bana karşı 28 Şubat’tan kalma bir vefa duygusu var.” Bayramoğlu MİT tırlarına ilişkin Can Dündar’a dava açılmasıyla ilgili ise “Cumhurbaşkanı’nın suç duyurusu yapması baştan bir mahkûmiyettir. Doğruluğundan eminseniz böyle bir haberi yayınlamamak ahlaksızlık olur” diyor…

“CAN DÜNDAR DOĞRU OLANI YAPTI”

MİT TIR’larının görüntüleri bana gelseydi ve yayın yönetmeni olsaydım yayınlardım. Eğer böyle bir haberin doğruluğundan eminseniz onu yayınlamamak ahlaksızlık olur. Tabi ki haberin geldiği zamanı ve kaynağı da sorgularsınız ama bunlar ikincil konular olur. Seçimlerden sonrayı bekleyip o zaman yayınlayayım derseniz o zaman yine taraf olursunuz. O sebeple en doğrusu doğru bilgi geldiği anda yayınlamaktır. Can Dündar doğru olanı yaptı.”


Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER